Canon EOS 1100D

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Canon EOS 1100D yakuwi kamera DSLR 12,2 megapiksel kang dirilis dening Canon nalika tanggal 7 Pebruari 2011.[1] Kamera iki dikenal kanthi jeneng EOS Kiss X50 ning Jepang lan EOS Rebel T3 ning Amerika Serikat lan Kanada. 1100D iki kagolong level masukan DSLR kang ngenalaké modus film kanggo tingkat masukan DSLR Canon lan nggantikaké 1000D. EOS 1100D uga Canon EOS modelé lagi digawe, digawe ning Taiwan ora ing Jepang.

  • Drive up kang dawa nganti 3 frame per detik kanggo 830 frame JPEG utawa 2 frame per detik kanggo 5 frame RAW.
  • Sensitivitas ISO 100-6,400.
  • Lensa Canon EF/EF-S.
  • 8 Format file : JPEG, RAW (14-bit CR2).
  • Video 720p HD

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Kamera DSLR Canon

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Canon_EOS_1100D&oldid=836335"