DSLR

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Digital Single Lens Reflex (Digital SLR utawa DSLR) yaiku kamera digital kang migunakake sistem cermin otomatis lan pentaprisma utawa pentamirror minangka nerusake cahya saka lensa tumuju dèning viewfinder.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Fotografi-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=DSLR&oldid=861390"