Cà Mau

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cà Mau

Dong Hoi kuwi sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Ca Mau, Mekong-delta, Vietnam. Miturut sènsus pedunung taun 2010 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni pedunung 201,988 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cà_Mau&oldid=831229"