Bugs Bunny

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Bugs Bunny iku sawijining paraga kartun animasi Amérika Sarékat arupa trewèlu awarna abu-abu. Dhèwèké iku anggota sérial Looney Tunes lan Merrie Melodies karangané Warner Bros. Bugs Bunny nduwé ukara khas "What's Up Doc?" ing logat Basa Inggris Brooklyn, New York. Bugs Bunny metu kapisan ing tanggal 30 April 1938.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Bugs Bunny ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bugs_Bunny&oldid=830110"