Warner Bros

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Warner Bros. Entertainment
Jinis Produser film
Produser televisi
Perusahaan media (subsidiari dari Time Warner)
Indhustri Media
Diadegaké Hollywood, California, Amerika Serikat (1918)
Sing ngadegaké Jack Warner
Harry Warner
Albert Warner
Sam Warner
Kantor pusat Burbank, California, Amerika Serikat
Tokoh wigati Barry Meyer, ketua
Alan F. Horn, Presiden
Edward A. Romano, EVP
Prodhuk Film
Acara televisi
Pametu Green Arrow Up.svg$11,7 milyar USD(2007)[1]
Bathi Green Arrow Up.svg$845 milyar USD (2007)
Sing ndarbèni Time Warner
Situs wèb wb.com

Warner Bros. Entertainment, Inc. (dikenal uga minangka Warner Bros. Pictures, Warner Bros., bentuk formalé Warner Brothers) iku salah siji produser film lan televisi paling gedhé ing donya. Saiki dadi anak parusahan saka grup Time Warner sing markasé ing Burbank, California, Amérika Sarékat.

Kerjasama[sunting | sunting sumber]

Jaringan anggota[sunting | sunting sumber]

Prodhuksi film[sunting | sunting sumber]

Warner Bros. nduwèni studio ing Burbank, California, Amérika Sarékat.
*:domain publik

Katrangan:

  • (DP (....)) = diproduksi bebarengan
  • (D) = distribusi
  • (DS (......)) = mung distribusi lan produksi
    • (DS-USA) = distribusi ing Amérika Sarékat
  • (FR) = film negara manca
  • (DDP (......) (distributor tambahan); (......) (produser)) kerjasama distributor lan produser

1910-an[sunting | sunting sumber]

1920-an[sunting | sunting sumber]

1930-an[sunting | sunting sumber]

Warner Bros Village ing Florence.

1940-an[sunting | sunting sumber]

1950-an[sunting | sunting sumber]

1960-an[sunting | sunting sumber]

1970-an[sunting | sunting sumber]

1980-an[sunting | sunting sumber]

1990-an[sunting | sunting sumber]

2000-an[sunting | sunting sumber]

2008[sunting | sunting sumber]

2009[sunting | sunting sumber]

2010-an[sunting | sunting sumber]

2010[sunting | sunting sumber]

2011[sunting | sunting sumber]

2012[sunting | sunting sumber]

2013[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Warner Bros ing Wikimedia Commons.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Warner_Bros&oldid=830799"