Brzeg Dolny

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Brzeg Dolny
POL Brzeg Dolny COA.svg
Lambang Brzeg Dolny
POL Brzeg Dolny map.svg
Lokasi Brzeg Dolny
Katrangan cekak
Provinsi: Silesia Hilir
Jembar: 17,2 km²
Pedunung: 12.689 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: DWL
Alamat
balé kutha:
ul. Kolejowa 29
56-120 Brzeg Dolny
Situs wèb resmi: www.brzegdolny.pl
Politik
Walikutha: Stanisław Jastrzębski


Brzeg Dolny (Jerman Dyhernfurth) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung kira-kira 13.000 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brzeg_Dolny&oldid=817549"