Boyzone

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Asal Dublin, Republik Irlandia
Génré Pop
Taun aktif 1993–2000,
2007–saiki
Label Universal
Anggota saiki
Ronan Keating
Mikey Graham
Keith Duffy
Shane Lynch
Tilas anggota
Stephen Gately (1993-2009)
Boyzone rikala 2012

Boyzone yaiku boy band ingkang asale saka Irlandia kagungan anggota Keith Duffy, Mikey Graham, Ronan Keating, Shane Lynch, lan Stephen Gately.[1] Didamel rikala taun 1993, uga saged laris lagune ing lan suksés ing nagari Irlandia, Britania Raya, lan uga Asia sagèd suksés sekawan single juara nalika taun 1996 lan 1999 in Ingris[2]. Sabanjure kosong nganthi 7 taun, Boyzone dadi reuni rakala taun 2008. Setaun sabanjure reuni, Stephen Gately budhal saka Boyzone, dheweke pejah ing taun 2009. [3]

Ronan Keating
Keith Duffy
Shane Lynch
Mikey Graham
Almarhum Stephen Gately

[4]

Ulang taun ingkang kaping 20 taune Boyzone badhe dipengeti nalika tur taun 2013. Ora namung tur, Boyzone uga badhe lajeng damel album asmane tasih dirahasiake[5] . Shane Lynch nalika dawawancara sabanjure ngisi acara ing stasiun tivi ITV1 inggih ngleresake rencana badhe damel album iku [6].

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Album[sunting | sunting sumber]

Album Studio[sunting | sunting sumber]

Album Kompilasi[sunting | sunting sumber]

Single[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Sheridan, Emily. "Boyzone in the buff: Irish boy band reveal their toned bodies at reunion gig", Daily Mail, 4 Oktober 2012. 
  2. ^ "Boyzone To Hook Up With Mark Ronson". Take 40. 17 Februari 2013. Retrieved on 27 Januari 2010.
  3. ^ (id)[1] dipununduh tanggal 4 Oktober 2012
  4. ^ "Boyzone iku Gay", BBC, 12 November 2008. diaksès tanggal 17 Februari 2013. 
  5. ^ http://www.express.co.uk/posts/view/331208/Boyzone-planning-20th-anniversary-album-and-tour
  6. ^ Loose Women - ITV

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Boyzone&oldid=834610"