Blink 182

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Blink 182

Latar wuri
Asal San Diego, Amerika Serikat Flag of the United States.svg
Génré Pop punk, Rock
Taun aktif 1992 - saiki
Label Interscope (2002 - 2012), Geffen (1997 - 2002), Cargo (1993 - 1995)
Situs wèb [http://www.blink182.com
Anggota saiki
Markus Allen Hoppus
Thomas Matthew DeLonge
Travis Landon Barker
Tilas anggota
Scott Raynor

Blink 182 iku band karawit kang ngasta aliran karawit Pop punk Rock saking nagari Amerika Serikat. Band iki uga dipun junjung kaliyan Markus Allen Hoppus utawa Mark Hoppus ngasto Gitar Bass, Thomas Matthew DeLonge utawi Tom DeLonge ngasto Gitar, lan Travis Landon Barker [1] utawa Baron von Tito utawa Travis Barker ngastonipun Drum. Band Blink 182 asma aslinipun kados Blink. Dening wontèn Band kagungan asma sami ing Inggris, Mark Hoppus lan Tom DeLonge rembugan ditambahi 182 ing asma band. Kanggo ngisi posisi Drum, Mark Hoppus nyuwun tulung marang rencang rikala SMA, yaiku Scott Raynor . Nanging, dening Scott Raynor kagungan masalah ngunjuk alkohol lan mabukan [2], piyambakipun didhawuhi kaliyan Mark lan ugi Tom mlebet panthi rehabilitasi. Mas Scott Raynor sambung urun rembug ing Blink nganthi album Flyswatter, Chesire Cat, lan Dude Ranch. Posisinipun piyambake digantosna dening Travis Barker ing wayah 1998.

Blink 182 nalika ing San Diego

Blink 182 miwiti suksès nalika Travis mlebu, lan miwiti album Enema of the States. Banjur miwiti diparingi panghargyaan kaliyan MTV Music Awards.

Format Kaping Pisan[sunting | sunting sumber]

Asma kaping pisan nanging Blink. Diwiwiti saka rémbukane Thomas Matthew DeLonge marang Jack Hoppus (adhine Markus Allen Hoppus ). Banjur miwiti damel lagu ing garasi griyane Mark. Menawa posisi drummer kosong, Tom ngajak kanca saka sekolah, yaiku Scott Raynor. Miwiti gawe lagu, Tom, Mark,lan Scott uga miwiti rekaman album Flyswatter ing sajrone kamar saka Raynor. Swara kasil saka rékaman iku uga ora saé.

Blink 182 nalika ing Corona 1995

Rèuni lan Damel Malih Blink 182[sunting | sunting sumber]

Travis Barker nalika tabrakan pésawat, iku miwiti Blink 182 balik. Mark, Tom, lan Travis miwiti medal barèng nalika didhawuhi maca panghargyaan ing Grammy Awards nalika taun 2009 [3]. Banjur ana film dokumentèr iku miwiti balike Blink 182, sabanjure 5 taun kosong. Blink 182 gadhah réncana damel album ingkang anyar, album ingkang luwih apik.

Travis Landon Barker saka Blink 182

Medal saka Interscope[sunting | sunting sumber]

Interscope yaiku label rékaman ingkang maringi Blink 182 studio rékaman [4]. Interscope iku uga kagungane Geffen. Nanging sabanjure makarya baréng, Blink 182 medal saka label rékaman iki sabanjure rampung tur ulang taun mèngeti 20 taun umur band [5] . Album Dogs Eating Dogs iku uga dadi panentu medale Blink 182 saka Interscope, uga dadi band ingkang indèpendèn. Neighborhoods iku uga dadi album ingkang teakhir, nalika makarya barèng Interscope.

Catethan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Andrew Daniels. "Mark Hoppus, Blink 182", Men's Health, 17 November 2011. diaksès tanggal 2 Maret 2013. 
  2. ^ Jason Tate. "Scott Raynor (mantan-Blink182) – 04.16.04 – Interview", AbsolutePunk, 16 April 2004. diaksès tanggal 2 Maret 2013. 
  3. ^ Kaufman, Gil (15 Maret 2009). "Blink 182 Reuni nalika Grammy Awards". MTV News. Viacom. http://www.mtv.com/news/articles/1604564/20090208/blink_182.jhtml. Retrieved 5 Maret 2013.
  4. ^ [.punknews.org/article/33566 "Tur: Blink 182 / Weezer / Fall Out Boy"]. Punknews.org. 5 Mei 2009. .punknews.org/article/33566. Retrieved 5 Maret 2013.
  5. ^ "Blink 182 Medal Saka Interscope". Under the Gun Review. 23 Oktober 2012. http://www.underthegunreview.net/2012/10/23/blink-182-leave-interscope-records/. Retrieved 5 Maret 2013.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Blink_182&oldid=833758"