Bielsk Podlaski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bielsk Podlaski
POL Bielsk Podlaski COA.svg
Lambang Bielsk Podlaski
POL Bielsk Podlaski map.svg
Lokasi Bielsk Podlaski
Katrangan cekak
Provinsi: Podlachia
Jembar: 26,88 km²
Pedunung: 26 493 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: BBI
Alamat
balé kutha:
ul. Kopernika 1
17-100 Bielsk Podlaski
Situs wèb resmi: http://www.bielsk-podlaski.pl
Politik
Walikutha: Eugeniusz Berezowiec

Bielsk Podlaski iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 26 493 jiwa.

Galeri[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bielsk_Podlaski&oldid=806531"