Biały Bór

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Biały Bór
POL Biały Bór COA.svg
Lambang Biały Bór
120px
Lokasi Biały Bór
Katrangan cekak
Provinsi: Pomerania Kulon
Jembar: 12,76 km²
Pedunung: 2.137 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ZSZ
Alamat
balé kutha:
ul. Żymierskiego 10

78-425 Biały Bór

Situs wèb resmi: www.bialybor.netbiz.pl
Politik
Walikutha: Franciszek Kwaśniewski


Biały Bór (Jerman Baldenburg) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 2.137 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biały_Bór&oldid=817567"