Biłgoraj

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Biłgoraj
POL Biłgoraj COA.svg
Lambang Biłgoraj
POL Biłgoraj map.svg
Lokasi Biłgoraj
Katrangan cekak
Provinsi: Lublin
Jembar: 20,85 km²
Pedunung: 27.231 jiwa (30 Juni 2010)
Pelat nomor kendaran motor: LBL
Alamat
balé kutha:
pl. Wolności 16
23-400 Biłgoraj
Situs wèb resmi: http://www,bilgoraj.pl
Politik
Walikutha: Janusz Rosłan


Biłgoraj iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung kira-kira 27.250 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biłgoraj&oldid=806537"