Bekam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
bekam

Bekam, canthuk utawi hijamah Basa Arab: حجامة‎ inggih salah sawijining tehnik pengobatan kanthi cara buwang getih reged (racun ingkang bebayani) saking awak medal kulit miturut pangertosan umum. ananging sejatosipun anggadahi guna buwang getih ingkang sampun risak utawi teroksidasi awit katahipun oksidan wonten ing salebeting awak.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bekam&oldid=879433"