Basa Hawaii

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Basa Hawaii (‘Ōlelo Hawai'i) yaiku salah satunggaling basa (kuno) kang digunakake déning masyarakat kapuloan Hawaii. Masyarakat Hawaii, kasebut uga masyarakat Polinesia. Basa Hawaii kagolong jroning basa resmi saka negara bageyan Hawaii ana ing tlatah Amérika Sarékat.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Hawaii&oldid=833814"