Bartoszyce

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bartoszyce
POL Bartoszyce COA.svg
Lambang Bartoszyce
POL Bartoszyce map.svg
Lokasi Bartoszyce
Katrangan cekak
Provinsi: Województwo warmińsko-mazurskie
Jembar: 11 km²
Pedunung: 25.511 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: NBA
Alamat
balé kutha:
ul. Bohaterów Monte Cassino 1


11-200 Bartoszyce

Situs wèb resmi: www.bartoszyce.pl
Politik
Walikutha: Krzysztof Nałęcz


Bartoszyce (Jerman Bartenstein) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 25.511 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bartoszyce&oldid=817621"