Barlinek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Barlinek
POL Barlinek COA.svg
Lambang Barlinek
Berlinchenlokal.jpg
Lokasi Barlinek
Katrangan cekak
Provinsi: Województwo zachodniopomorskie
Jembar: 17,54 km²
Pedunung: 14.385 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ZMY
Alamat
balé kutha:
ul. 28 lutego 16
74-320 Barlinek
Situs wèb resmi: www.barlinek.pl
Politik
Walikutha: Zygmunt Siarkiewicz


Barlinek (Jerman Berlinchen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 14.385 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Barlinek&oldid=817607"