Barcin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Barcin
POL Barcin COA.svg
Lambang Barcin
120px
Lokasi Barcin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Barcin
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Barcin (Jerman Bartschin utawa Bartelstädt) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Barcin&oldid=859471"