Avril Lavigne

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Avril Lavigne ing Los Angeles taun 2006

Avril Ramona Lavigne Whibley utawa dicekak Avril Lavigne (lair ing 27 September 1984) iku sawijining penyanyi kondhang Kanada. Avril Lavigne wis bisa ngedol 26 yuta albumé saindenging jagad. Senadyan Avril Lavigne iku keturunan Prancis, dhèwèké ora bisa celathu ing basa Prancis. Album-albumé judulé yaiku Let Go (2002), Under My Skin (2004) lan The Best Damn Thing (2007). Singel-singelé sing misuwur yaiku Complicated, Sk8er Boi, I'm with You, My Happy Ending, Nobody's Home, Keep Holding On, lan Girlfriend. Avril wis omah-omah karo Deryck Whibley, uga sawijining penyanyi Kanada ing tanggal 15 Juli 2006.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Avril_Lavigne&oldid=813806"