Astana Balmoral

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
istana Balmoral
istana Balmoral - Skotlandia

Istana Balmoral menika griya ageng ingkang mapan wonten ing wilayah Aberdeenshire, Skotlandia. Griya menika dipunpundhut déning Ratu Victoria. Istana Balmoral dipunlajengaken saking generasi dhateng generasi lajengipun. Istana menika wiyaripun langkung saiking 26.000 hektar. Sakmenika Istana Balmoral tasih dados dalem kanggé musim panas favorit kanggé kulawarga kerajaan ing Britania Raya.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Astana_Balmoral&oldid=839972"