Anseris Mons

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Anseris Mons

Anseris Mons iku sawijining gunung ing planèt Mars. Gunung iki diamètere 58 kilomèter.[1]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Anseris Mons ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anseris_Mons&oldid=883622"