Andy Warhol

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Andy Warhol, kurang luwih 1965.

Andy Warhol (lair Andrej Varhola Pittsburgh, Pennsylvania, Amerika Sarékat, 6 Agustus 192822 Februari 1987) iku sawijining palukis Amerika, panggawé film, panerbit lan tokoh gedhé ing aliran seni pop art. Wong tuwané Warhol asalé saka désa Mikova ing lor-wétané Slowakia. Loro-loroné wong saka suku Rusyn.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Andy_Warhol&oldid=804772"