Andrychów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Andrychów
POL Andrychów COA.svg
Lambang Andrychów
Andrychow.svg
Lokasi Andrychów
Katrangan cekak
Provinsi: małopolskie
Jembar: 10,28 km²
Pedunung: 21.382 jiwa (30 Juni 2010)
Pelat nomor kendaran motor: KWA
Alamat
balé kutha:
Rynek 15
34-120 Andrychów
Situs wèb resmi: http://www.um.andrychow.pl
Politik
Walikutha: Jan Pietras

Andrychów (Jerman Andrichau utawa Heinrichau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 21.382 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Andrychów&oldid=806501"