Alphonse Daudet

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Alphonse Daudet

Alphonse Daudet (lair ing Nîmes, Prancis, 13 Mei 1840 – tilar donya ing Paris, Prancis, 16 Desember 1897) iku sawijining panulis Prancis. Karyané utamané nyampur fantasi utawa kayalan karo pangkulisan réalisme saka kauripan sadina-dina. Biasané Daudet digolongaké marang aliran naturalisme.

Roman[sunting | sunting sumber]

  • 1868 Le Petit Chose
  • 1872 Tartarin de Tarascon
  • 1884 Sapho

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alphonse_Daudet&oldid=830027"