Alexander Graham Bell

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Alexander Graham Bell

Alexander Graham Bell taun 1910
Lair 3 Maret 1847
Edinburgh, Skotlandia, Britania Raya
Tilar donya 2 Agustus 1922 (umur 75)
Beinn Bhreagh, Nova Scotia, Kanada
Panyebab tilar donya Pernicious anemia
Pendhidhikan University of Edinburgh
University College London
Pagawéyan Penemu, Ilmuwan, Profesor (Boston University)
Dikawruhi amarga Penemu telepon
Garwa Mabel Hubbard
(married 1877–1922)
Anak (4) Loro anak tilar donya ing mangsa cilik lan loro anak wadon.
Wong tuwa Alexander Melville Bell
Eliza Grace Symonds Bell
Kulawarga Gardiner Greene Hubbard (Mertua)
Gilbert Hovey Grosvenor (Keponakan)
Melville Bell Grosvenor (cicit)
Alexander Graham Bell (1847-1922)

Alexander Graham Bell (Edinburgh, Skotlandhia, 3 Maret 1847 – Baddeck Nova Scotia, Kanada, 2 Agustus 1922) iku sawijining ngèlmuwan Skotlandhia lan salah sijining priyayi sing nemokaké télépon. Bell uga sing ngyasakaké firma télépon Bell Telephone Company.[1]


Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Alexander Graham Bell ing Wikimedia Commons.
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.