Al 'Arish

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Mesir

Arish utawa el-Arīsh (basa Arab: العريش ) kuwi ibukutha lan kutha paling gedhé (kanthi gunggung pedunung 114.900) saka Governorat Shamal Sina', Mesir, kang dumunung ing pesisir Segara Tengah lan ing semenanjung Sinai, 344 kilometer saka Kairo.

Al `Arīsh misuwur amarga banyuné kang biru bening lan wit palem lan pasir putih ing pesisiré, duwèni plabuhan yacht , lan hotèl-hotèl méwah.

Ing El Arish ana wadi utawa kali garing gedhé, kang diarani Wadi el Arish, kang nampung banyu banjir saka tlatah lor lan tengah Sinai.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Al_%27Arish&oldid=814158"