2 Mei

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

2 Mei punika, dinten ingkang kaping 122 utawi 123 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Tgl. 2 Mei dinten kelahirannipun Ki.Hadjardewantara Wonten Ngayugyokarto

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Tgl.2 mei dipun pèngeti minangka dinten pendhidhikan Nasional

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

1 Mei2 Mei3 Mei
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2_Mei&oldid=804012"