Gedhung Reichstag

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gedung Reichstag

Gedhung Reichstag ing Berlin diadegaké kanggo papané Reichstag, utawa parlemèn Kakaisaran Jerman, rapat. Gedhung iki dibukak ing taun 1894 lan dadi panggonané Reichstag nganti taun 1933. Banjur wiwit taun 1999 nganti saiki dadi Parlemèn Jèrman manèh.

Sawijining soldadu Tantara Merah ngibaraké gendéra Palu-Arit Uni Soviet ing ndhuwur gedhung Reichstag, 2 Mei 1945.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gedhung_Reichstag&oldid=817266"