28 Mei

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

28 Mei punika, dinten ingkang kaping 148 utawi 149 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
27 Mei - 28 Mei - 29 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=28_Mei&oldid=804039"