Świdwin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Schivelbein
Świdwin
POL Świdwin COA.svg
Lambang Świdwin
120px
Lokasi Świdwin
Katrangan cekak
Provinsi: zachodniopomorskie
Jembar: 22,38 km²
Pedunung: 15 486 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Świdwin
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Świdwin (Jerman Schivelbein) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 15 486 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Świdwin&oldid=843854"