Środa Wielkopolska

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Środa Wielkopolska
POL Środa Wielkopolska COA.svg
Lambang Środa Wielkopolska
120px
Lokasi Środa Wielkopolska
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Środa Wielkopolska
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Środa Wielkopolska (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.