Łobez

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Łobez
POL Łobez COA.svg
Lambang Łobez
120px
Lokasi Łobez
Katrangan cekak
Provinsi: Pomerania
Jembar: 12,84 km²
Pedunung: 10.440 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ZLO
Alamat
balé kutha:
ul. Niepodległości 13

73-150
Łobez

Situs wèb resmi: http://www.lobez.pl/
Politik
Walikutha: Ryszard Sola
Łobez - 2005

Łobez (Jerman Labes) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 10.440 jiwa.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Łobez&oldid=887392"