Éjakulasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Éjakulasi iku prastawa metuné sperma saka penis lan biasané dibarengi orgasme. Éjakulasi biasané dumadi sawisé anané stimulasi seksual sing njalari ereksi penis, nanging uga bisa dumadi nalika priya turu sing biasa disebut ngimpi teles.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Éjakulasi&oldid=815308"