Éjakulasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Éjakulasi, iku prastawa metuné sperma saka  zakar utawa penis lan biasané dibarengi orgasme. Éjakulasi biasané dumadi sawisé anané stimulasi seksual sing njalari ereksi penis, nanging uga bisa dumadi nalika priya turu sing biasa disebut ngimpi teles (ndeleng Video). Ing arang kasus, éjakulasi dumadi amarga prostatic penyakit, kayata prostat nggedhekake. Anéjakulasi kawontenan kang Tukang orgasme. Dyséjakulasi wis orgasme sing nglarani utawa ora adil.

Diagram of the male pelvic and reproductive organs
Foto urutan saka Éjakulasi.(Deleng uga Video)
Éjakulasi



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Éjakulasi&oldid=885022"