Yury Zhirkov

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yuri Zhirkov
Yuri Zhirkov 4707b.jpg
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Yuri Valentinovich Zhirkov[1]
Tanggal  lair 20 Agustus 1983 (umur 31)
Papan  lair    Tambov, Russian SFSR, Soviet Union
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[2][3]
Posisi main Left winger, Left back
Club information
Klub saiki Chelsea
Nomer 18


2 National team caps and goals correct
as of 19:56, 8 June 2011 (UTC).
* Panampilan (Gol)

Yuri Zhirkov Valentinovich (ning basa Rusia :Юрий Валентинович Жирков; lair 20 Agustus 1983 ning Tambov,Rusia. Yuri Zhirkov Valentinovich yaiku pemain bal-balan Rusia kang maen kanggo Chelsea lan uga kanggo Tim nasional Rusia.Yuri Zhirkov Valentinovich uga bisa maen ning posisi ngendhi wae saka sayap kiwa utawa dadi bek kiwa. Bapake, Valentin Ivanovich Zhirkov kerja ning Pabrik Rectrud lan ibune kerja dadi postwan. Yuri yaiku anak nomor pindho ning kaluwarga. Kaluwarga Yuri urip ning kemlaratan, bverjuang kanggo tuku barang-barang dasar kaya panganan lan sandangan. Yuri uga ngrewangi kaluwarga nandur ing musim panas saengga kaluawrgane bisa mangan sing cukup kanggo musim adhem.Pelatih pertamane yaiku Valery Sharapov sing ditandatangani kanggo Anak Tambov Daerah lan Sekolah Pemuda Olahraga. Zhirkov miwiti karire saka klub FC Spartak Tambov dheweke bisa mbobol gawang kaping 26 saka 74 laga main nganggo posisi gelandang pinggir sakdurunge pindah ning CSKA Moskow. Zhirkov gabung karo CSKA Moskow ing sasi Januari 2004. Laga perdana yaiku tanggal 7 Maret 2004 ning Piala Super Rusia nglawan Spartak Moskow. Menang 3-1 CSKA Moskow wenehi trofi kapisan. Zhirkov nglakoni debut sepisanan ning Liga Champions tanggal 27 Juli nglawan Neftchi Baku PFC. Dheweke uga metu ing babak kualifikasi ketelu nglawan Rangers FC.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Hugman, Barry J. (ed) (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream. p. 452. ISBN 9781845966010.
  2. ^ http://www.chelseafc.com/page/PlayerProfileDetail/0,,10268~30759,00.html
  3. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. http://www.premierleague.com/page/PlayerProfile/0,,12306~30759,00.html. Retrieved 29 April 2011.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yury_Zhirkov&oldid=830524"