Wikipedia:Wara-wara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kaca Wara-wara iki mratélaké prastawa-prastawa wigati ing Wikipedia basa Jawa.

Tuwuhing artikel

Gambar-Tuwuhing artikel ing jv-2007.png

Tanggal Cacah Ngaran artikel Déning Panganggo[1] Suwé[2] Artikel/dina[3]
5 Oktober 2012 40.000 Adus gedhé JV01 Muhammad Mabrur 15.183 41 dina 24.3
25 Agustus 2012 39.000 Krisis utang Éropah 2010 Puryono 14.685 96 dina 10.416
21 Mei 2012 38.000 ‎Muara Ciujung Wétan, Rangkasbitung, Lebak Pras 13.352 237 dina 4,22
27 September 2011 37.000 Taufiq Effendi JV015Chafid 10.780 36 dina 27,78
22 Agustus 2011 36.000 Ada Band PL203 Arum 10.375 16 dina 62.5
6 Agustus 2011 35.000 ‎Guwa Son Doong ‎PL 05 SIGIT 10.162 44 dina 22,73
24 Juni 2011 34.000 Crenarchaeota Nurulbaitirohmah 9.771 55 dina 18,18
1 Mei 2011 33.000 Lampah-Lampahanipun Radèn Mas Arya Purwalelana Meursault2004 9.303 77 dina 12,99
12 Februari 2011 32.000 Pucangtelu, Kalitengah, Lamongan Puryono 8.494 28 dina 35,71
15 Januari 2011 31.000 Ketéla pohung Pras 8.240 155 dina 6,4
3 Agustus 2010 30.000 Daun, Sangkapura, Gresik BlackKnight 7.123 52 dina 19,23
12 Juni 2010 29.000 Tim nasional bal-balan Jepang Pras 6.669 29 dina 34.,48
14 Mei 2010 28.000 Goodluck Jonathan Pras 6.439 21 dina 47,62
23 April 2010 27.000 Bojong, Tretep, Temanggung Pras 6.262 43 dina 23,25
11 Maret 2010 26.000 Jihing, Balai Riam, Sukamara Sabudis 5.896 21 dina 47,62
18 Februari 2010 25.000 Kutha Palangka Raya Sabudis 5.692 72 dina 27,78
8 Desember 2009 23.000 Murung B, Hantakan, Hulu Sungai Tengah Sabudis 5.121 59 dina 33,90
10 Oktober 2009 21.000 ISO 639-3 Pras 89 dina 11,24
13 Juli 2009 20.000 Kandhangserang, Kandhangserang, Pekalongan Pras 3.863 140 dina 21,43
23 Februari 2009 17.000 Paku-pakuan TracySurya 2.793 100 dina 20,00
15 November 2008 15.000 ‎Kabupatèn Kutai Kartanegara Pras 2.102 73 dina 13,70
3 September 2008 14.000 ‎Padasaka, Candhimulya, Magelang Pras 1.673 98 dina 10,20
28 Mei 2008 13.000 Triskaidekafobia Meursault2004 1.053 108 dina 9,26
10 Februari 2008 12.000 Bucciano Pras 803 92 dina 10,87
10 November 2007 11.000 Puṣpacalita Meursault2004 718 191 dina 5,24
3 Mei 2007 10.000 Margatiga, Lampung Timur Slamet Serayu 507 10 dina 100,00
23 April 2007 9.000 ‎Tomohon Timur, Tomohon Slamet Serayu 499 18 dina 55,56
5 April 2007 8.000 Sugriwa Anggoro 485 2 dina 500,00
3 April 2007 7.000 224 PancenaBot 484 59 dina 16,95
3 Februari 2007 6.000 1856 Meursault2004 427 19 dina 52,63
15 Januari 2007 5.000 Przemyśl Meursault2004 404 174 dina 17,24
25 Juli 2006 2.000 Sarpanaka Anggoro 273 444 dina 2,25
7 Mei 2005 1.000 Kakawin Ramayana Meursault2004 7 dina 71,43
30 April 2005 500 Keju Meursault2004 275 dina 1,09
29 Juli 2004 200 Poerbatjaraka Meursault2004 20 dina 5,00
9 Juli 2004 100 Adigang, adigung, adiguna Meursault2004 123 dina 0,81
8 Maret 2004 1 Basa Jawa Meursault2004 3

Katrangan:

  1. ^ Cacahé panganggo sing wis ndaftar
  2. ^ Suwé: Suwéné wektu kanggo nambah cacahing artikel wiwit pencapaian sadurungé
  3. ^ Cacah artikel dipara karo suwéné dina kanggo nambah cacahing artikel wiwit pencapaian sadurungé

Liya-liya

  • 14 November 2011 - Panganggo Sigit, Puryono lan Nurulbaitirohmah diangkat dadi pangurus.
  • 13 Oktober 2011 - Proyèk Papat Limpad dipungkasi. Gunggung artikel:37.212, gunggung suntingan:588.412, cacahing panganggo:10.412
  • 21 Maret 2011 - Proyèk Papat Limpad diwiwiti. Gunggung artikel:32.583, gunggung suntingan: 471.834, cacahing panganggo: 8.919
  • 5 Maret 2010 - Sabudis diangkat dadi pangurus
  • 19 Januari 2008 - Pras diangkat dadi pangurus.
  • 19 Januari 2008 - TracySurya diangkat dadi pangurus.
  • 19 Februari 2007 - Anggoro diangkat dadi birokrat.
  • 28 Januari 2007 - User:IvanLanin mrogram supaya ana tombol tambahan ing kothak panyuntingan.

Pranala njaba

Milis Wiki_jv

Wis ana Milis kanggo para sutresna Wiki jv diaturi gabung ing Milis iki minangka ajang silaturahmi, tukar pikiran, brainstorming, dhiskusi bab-bab kang magepokan karo Wikipedia, utamané Wikipedia Abasa Jawa. Alamaté: ning kéné Matur nuwun.

Pangumuman Wikimedia

Machine translation: GoogleService ListLocal Translation Page | traduku

Pirsani arsip pangumuman lawas ing Arsip 2008 lan 2009

Sistem notifikasi Wikimedia

2008-11-19 Mail-notification.svg Iki sistem notifikasi global kanggo kabèh wiki Wikimedia!


Yèn perlu ngumumaké marang akèh utawa kabèh wiki ngenani bab wigati, pratélan global bisa dijaluk ing meta:Global notifications/panyuwunan. Pangumuman bisa uga nganggo basa liya.

Kabèh pratélan Meta disinkronaké sacara otomatis, jroning kabèh wiki utawa mung sing kapilih waé.

Supaya duwé titik aksès sing padha, pesen utawa kabar dipacak ana ing Panganggo:WikimediaNotifier/notifications (dimirror, owah-owahan ing kaca iki bakal ditidhes (overwritten); pigunakaké kaca kapisah kanggo penerjemahan); panjenengan bisa nglebokaké kaca (kaca-kaca) iki kaya cithakan ing ngendi waé, umpamané ing village pump panjenengan, kanthi katrangan jroning basa panjenengan!

Pirsani ing Bab sing kerep ditakonaké endi sing cocog karo kaperluan panjenengan!

  • Nganggo SynchCrosswiki bakal luwih gampang kanggo gawé utawa nyinkronaké kaca kayadéné user scripts ing kabèh wiki!

… it's for spreading information; and for a better cross-wiki communication & collaboration!

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Pranala jaba