Wikipedia:Kopi dharat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gnome-edit-redo.svg WP:KOPDHAR

Kaca iki kanggo nyathet kopi dharat (meetup) para Wikipediawan Jawa. Saliyané iku présentasi bab Wikipedia Jawa utawa proyèk Wikimedia ing basa Jawa liyané uga bisa didokok ing kaca iki.

Kopi dharat sing wis léwat[sunting | sunting sumber]

Ing ngisor iki kapacak kopi dharat-kopi dharat sing wis léwat:

No Tanggal Kopi dharat
1 7 Desember 2006 Anggoro Gunawan lan Meursault2004 sing diwawancarai déning Amir Sodikin saka Kompas)
2 9 Desember 2006 Patemon antara Meursault2004 lan Slamet Serayu
 ? 27 Desember 2007 Patemon wikipediawan Jawa ing Plasa Semanggi
 ? 10 Januari 2008 Patemon wikipediawan Jawa ing Cilandak Town Square
? 15 Mei 2008 Patemon ing Bistro Cafe Plaza Senayan. Hadir: Gombang,

Ivan Lanin, REX, Pras, Sentausa, Serenity.

? 11 Juli 2008 Patemon sanga Wikipediawan, kanthi agéndha utama pendhirian Wikimedia Indonesia (sawijining Asosiasi wilayah Indonesia saka Wikimedia Foundation) sarta rundhingan nganani konvensi jeneng artikel tokoh ing Wikipedia. Saka Wikipedia basa Jawa sing nekani: Tres lan Pras.