Kompas (koran)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kompas
Jinis Layang Kabar Dinan
Format Broadsheet 7 Kolom

Sing kagungan Klompok Kompas Gramedia
Penerbit PT.Kompas Media Nusantara
Redaktur kepala Rikard Bagun
Didegaké 28 Juni 1965
Markas besar Palmerah Kidul No.26-28 Jakarta Kodhepos 10270 Indonesia

Situs web: www.kompas.com

Kompas (layang kabar) inggih menika salah satunggalipun asma layang kabar Indonesia ingkang anggadahi kantor pusat kang dumunung ana ing Jakarta. Koran Kompas digagas dening PT Kompas Media Nusantara ingkang dados bagean saking Kelompok Kompas Gramedia (KG).


Cithakan:Templat:Situs Web Indonesia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kompas_(koran)&oldid=833530"