WYSIWIG

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

WYSIWG (dipocapaké / wɪziwɪɡ /) iku cekakan saka ukara Basa Inggris What You See Is What You Get (Maknané : Apa Sing Panjenengan Pirsani Iku Apa sing Panjenengan Tampa). Istilah iki dipigunakaké jroning Komputasi kanggo nggambaraké sawijining sistem yaiku kontèn sing pinuju disunting bakal katon padha persis karo asil weton pungkasan, sing manawa arupa dhokumèn cithak, kaca wèb, slide presentasi, utawa malah pengaturan cahya kanggo acara teater.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=WYSIWIG&oldid=827097"