Vratyastoma

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Vratyastoma iku salah sijining upacara keagamaan ing agama Hindu yaiku upacara pemberkatan nganut agama Hindu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vratyastoma&oldid=677236"