Ubud, Gianyar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Ubud

Peta lokasi Kecamatan Ubud
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Gianyar
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Ubud iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Gianyar Provinsi Bali.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Gianyar
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ubud,_Gianyar&oldid=806626"