Trygve Lie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Trygve Lie
Trygve Lie

Mangsa jabatan
2 Februari 1946 – 10 November 1952
Pejabat sadurungé Gladwyn Jebb
Pengganti Dag Hammarskjöld

Lair 16 Juli 1896
Oslo, Norwegia
Tilar donya 30 Desember 1968
Geilo, Norwegia
Kabangsan norwegian
Pasangan Hjørdis Jørgensen

Trygve Halvdan Lie (Swara /ˌtɾygʋə 'li:ə/) (16 Juli 189630 Desember 1968) punika satunggiling pulitikus Norwegia. Periode 1946 - 1952, panjenenganipun tampil pisanan minangka Sekretaris Jendral Perserikatan Bangsa-bangsa.

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]


Sing mengku  sadurungé:
Gladwyn Jebb
Sekretaris Jenderal PBB
1946-1952
Diganti déning:
Dag Hammarskjöld


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Trygve_Lie&oldid=829320"