Tony Kanaan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tony Kanaan
Kewarganegaraan Brazil
IZOD IndyCar Series 2014
Mangsa dhebut 2002
Tim saiki KV Racing Technology
Montor no. 11
Tim sadurungé Andretti Autosport
Mo Nunn Racing
Tasman Motorsports
Start 169
Menang 15
Pole 11
Lap paling cepet 14
Asil paling apik 1st ing 2004

Antoine Rizkallah Kanaan Filho, utawa kang luwih kondhang kanthi jeneng Tony Kanaan (lair ing Salvador, Brazil, 31 Desember 1974; umur 39 taun) yaiku sawijining pembalap mobil profesional saka Brasil keturunan Lebanon. Saikine dheweke mbalap ing ajang IndyCar Series.

Kanaan yaiku juara umum IndyCar musim 2004. Saliyane kuwi dheweke uga kasil ing lomba Indianapolis 500 2013.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Cithakan:Brasil-bio-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tony_Kanaan&oldid=863072"