Timbangan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Timbangan mekanik
Timbangan elektronik

Timbangan utawa dacin iku piranti sing dianggo ngukur bobot sawijining barang. Timbangan dilebokaké kategori sistem mekanik lan uga elektronik.

Jinis timbangan[sunting | sunting sumber]

Miturut panggunaané timbangan dipérang :

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Timbangan&oldid=825474"