The Second Sex

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
The Second Sex
200px
Vintage Reissue edition (1989)
Pangarang Simone de Beauvoir
Negara Prancis
Basa Basa Prancis
Tipe Filsafat
Feminisme
Penerbit
Tanggal terbit 1949
Jinis media Hardback
Softback
Cacahing kaca 800
ISBN 0-679-72451-6

The Second Sex (Basa Prancis: Le Deuxième Sexe, Juni 1949) iku sawijining buku karya penganut èkstènsialis Prancis sing misuwur yakuwi Simone de Beauvoir. Buku iki minangka karya ngenani tindakan marang wanita sadawaning sajarah lan kerep dianggep minangka siji karya sastra ngenani wanita.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Second_Sex&oldid=860264"