The Aristocats

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
The Aristocats

Poster layar jembar
Sutradara Wolfgang Reitherman
Produser Winston Hibler
Wolfgang Reitherman
Panulis Ken Anderson
Larry Clemmons
Eric Cleworth
Vance Garry
Tom McGowan
Tom Rowe
Julius Svendsen
Frank Thomas
Ralph Wright
Paraga Phil Harris
Eva Gabor
Liz English
Gary Dubin
Dean Clark
Sterling Holloway
Roddy Maude-Roxby
Musik déning George Bruns
Richard and Robert Sherman
Georges Bizet (lagu)
Distributor Buena Vista Pictures
Tanggal rilis 11 Desember 1970 (1970-12-11)
Durasi 78 menit
Negara Flag of the United States
Basa Inggris, Perancis
Anggaran $4 miliar dolar AS (perkiraan)

The Aristocats kuwi sawijining film animasi prodhuksi Walt Disney Productions lan dirilis ing bioskop déning Buena Vista Pictures tanggal 11 Desember 1970. Film iki diadaptasi saka sawijining crita karya Tom McGowan lan Tom Rowe. Disney ngrancang bakal ngrilis sekuel kanthi judhul The Aristocats II ing sasi Desember 2005, lan bakal dirilis taun 2007, ananging proyèk kasebut dibatalaké ing wiwitan taun 2006.

Jenengé para paraga

  • Eva Gabor minangka Duchess: Sawijining kucing Nebelung. Ibu saka telu anak kucing.
  • Dean Clark minangka Berlioz: Sawijining kucing ragdoll. Anak kucing saka Duchess sing awarna klawu.
  • Liz English minangka Marie: Sawijining kucing Persia sing kepingin dadi kucing sing bisa nembang. Anak kucing saka Duchess sing awarna putih.
  • Gary Dubin minangka Toulouse: Sawijining kucing American shorthair. Anak saka Duchess sing awarna jingga.
  • Phil Harris minangka Thomas O 'Malley: Sawijining kucing Abyssinian sing manggon ing dalan. Pungkasané manggon benarengan karo kulawarga Duchess.
  • Scatman Crothers minangka Scat Cat: Sawijining kucing Aegean sing bisa main saksofon.
  • Thurl Ravenscroft minangka Billy Bass: Sawijining kucing Australian mist sing bisa main bas.
  • Lord Tim Hudson minangka Hit Cat: Sawijining kucing American polydactyl sing bisa main gitar.
  • Vito Scotti minangka Peppo: Sawijining kucing American bobtail sing bisa main akordion.
  • Paul Winchell minangka Shun Gon: Sawijining kucing Siam sing bisa main drum.

Pranala jaba

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Aristocats&oldid=568692"