Tengen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
A right-handed Cartesian coordinate system, nggambarna x (right/tengen-left/kiwa), y (forward/maju-backward/mundur) lan z (up/nduwur-down/ngisor) axes relative to a human being.

Tengen bisa ateges:

  1. sisih, arah kosokbalèn saka kiwa
  2. Aliran pulitik sing konservatif
  3. Arah wétan yèn wong madhep utawa tumuju ngalor. Tuladha: Yèn wong mlaku ngalor, banjur ménggok nengen kuwi tumuju arah wétan.


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tengen&oldid=815323"