Teluk Cendrawasih

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Teluk Cendrawasih punika wangun teluk ing tlatah wétan provinsi Irian Jaya Kulon kang dumunung ing Pulo Nugini. Teluk punika kaubengi déning pulau-pulau kayata Biak, Yapen ugi daratan utama Papua.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Teluk_Cendrawasih&oldid=833298"