Sumber Daya Alam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sumber Daya Alam (SDA)yaiku sekabehané barang ingkang kawujud nganggo cara alami ingkang saged digunakaké kanggé nyukupi kabutuhane manungsa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sumber_Daya_Alam&oldid=833821"