Sokołów Podlaski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sokołów Podlaski
POL Sokołów Podlaski COA.svg
Lambang Sokołów Podlaski
120px
Lokasi Sokołów Podlaski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sokołów Podlaski
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Sokołów Podlaski iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sokołów_Podlaski&oldid=818222"