Sochaczew

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sochaczew
POL Sochaczew COA.svg
Lambang Sochaczew
POL Warszawa map.svg
Lokasi Sochaczew
Katrangan cekak
Provinsi: Nyunting Województwo mazowieckie
Jembar: 26,13 km² km²
Pedunung: 38 527 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: WSC
Alamat
balé kutha:
...
... Sochaczew
Situs wèb resmi: www.sochaczew.pl/beta/index.php
Politik
Walikutha: Bogumił Zbigniew Czubacki

Sochaczew iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 38 527 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sochaczew&oldid=807180"