Sniffer Paket

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sniffer Paket (saged dipun artekaken nyadap paket) inggih menika apliasi) ingkang saged ningali lalulintas data dhumateng jaringan komputer. Amargi data menika ngalir mbolak-mbalik, aplikasi menika nangkep sedaya paket kaliyan kala-kala njlentrehaken isi saking RFC (Request for Comments) utawi jinis ingkang bènten. Saking struktur jaringanipun piyambak, salah setunggalipun panganggé (user) saged nyadap sedoyo utawi sepindhah saking lalulintas data user sanes. Aplikasi menika inggih saged dipun damel ing kondisi campur bawur (promiscuous mode) kanggé "mirengaken" sedaya lalulintas.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sniffer_Paket&oldid=803940"