Selèksi alam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Selèksi alam utawi ing basa Inggris: (natural selection) inggih menika prosès alam milih utawi nyelèksi individu-individu ingkang anggadahi sipat-sipat adhaptasi paling saé wonten ing lingkungan tinamtu.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Selèksi_alam&oldid=879456"